ΠΑΙΔΙΚΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ ΤΟΥ ΚΠΙΣΝ

Τα Ποδήλατα του ΚΠΙΣΝ δεν απευθύνονται μόνο σε ενήλικες!

Στο Κέντρο Επισκεπτών διατίθενται 25 παιδικά ποδήλατα για τους μικρούς μας επισκέπτες: 15 ποδήλατα 20” για παιδιά 5-8 ετών και 10 ποδήλατα 24” για παιδιά 9-13 ετών.

Τα Παιδικά Ποδήλατα του ΚΠΙΣΝ διατίθενται μόνο στον σταθμό που βρίσκεται στο Κέντρο Επισκεπτών και έχουν μηχανική κλειδαριά.

bikesite kids

Επισημαίνεται ότι για τη χρήση των παιδικών ποδηλάτων, νομικά υπεύθυνος είναι ο ενήλικος κάτοχος της κάρτας συνδρομής ή του ηλεκτρονικού λογαριασμού, o οποίος δεσμεύεται από τους όρους πρόσβασης και χρήσης και στον οποίο αποδίδεται κάθε ευθύνη για κάθε καταστροφή ή τραυματισμό που προκλήθηκε άμεσα ή έμμεσα από ή στον ανήλικο χρήστη της υπηρεσίας. Ο ανήλικος θα πρέπει βρίσκεται υπό την πλήρη εποπτεία του κατόχου της κάρτας συνδρομής ή του ηλεκτρονικού λογαριασμού καθ’ όλη τη διάρκεια χρήσης του παιδικού ποδηλάτου.

Για να παραλάβει κάποιος το κλειδί και να ξεκλειδώσει ένα από τα παιδικά ποδήλατα, θα πρέπει (ο ενήλικος) να απευθυνθεί στο Κέντρο Επισκεπτών για τη σχετική εγγραφή (την πρώτη φορά), επιλογή μεγέθους ποδηλάτου και χρέωση. Οι χρεώσεις στα παιδικά ποδήλατα παραμένουν οι ίδιες με τους ενήλικες. Η χρέωση χρόνου γίνεται ανά 60 λεπτά, ξεκινάει από τη στιγμή παραλαβής του κλειδιού και σταματά τη στιγμή της επιστροφής του ποδηλάτου και του κλειδιού στο Κέντρο Επισκεπτών.

Τα παιδικά ποδήλατα θα πρέπει να επιστρέφονται την ίδια ημέρα στους ειδικά διαμορφωμένους σταθμούς, εντός του ωραρίου εξυπηρέτησης και υποστήριξης της υπηρεσίας (9:00πμ–9:00 μ.μ.), καθώς λειτουργούν με μηχανικό κλειδί, το οποίο παραδίδεται αποκλειστικά στον ενήλικο κάτοχο κάρτας.

Ο κάθε ενήλικος χρήστης που διαθέτει σχετικό λογαριασμό (είτε είναι κάτοχος Κάρτας Ποδηλάτου είτε όχι) μπορεί να νοικιάσει μόνο ένα παιδικό ποδήλατο μαζί με ένα ποδήλατο ενηλίκων.