ΜAΘΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΔHΛΑΤΑ ΜΑΣ

Τα Ποδήλατα του ΚΠΙΣΝ είναι μια πρωτοβουλία που έχει υλοποιηθεί με την υποστήριξη του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος και αφορά την ενοικίαση ποδηλάτων σε παιδιά και ενήλικες.

Χαρακτηριστικά των Ποδηλάτων του ΚΠΙΣΝ

Συνολικά, διατίθενται 50 ποδήλατα πόλης για ενήλικες τα οποία μπορείς να βρεις στους τρείς σταθμούς ποδηλάτων περιμετρικά του ΚΠΙΣΝ (Κέντρο Επισκεπτών, Αγορά, Πίσω Αγορά) και 25 παιδικά ποδήλατα τα οποία διατίθενται μόνο από το Κέντρο Επισκεπτών.

Το ωράριο της υπηρεσίας είναι 09:00-21:00 καθημερινά.

Τα Ποδήλατα του ΚΠΙΣΝ πληρούν όλες τις προϋποθέσεις ασφαλείας και διαθέτουν μπροστινά και πίσω φώτα (τροφοδοτούμενα από εσωτερικό δυναμό), κουδούνι, σέλα με ρυθμιζόμενο ύψος, καθώς και κλειδαριά για σύντομη ασφάλιση εάν θες να κάνεις μια στάση κατά τη διάρκεια της βόλτας σου. Τα ποδήλατα ενηλίκων διαθέτουν 3 ταχύτητες ώστε να μπορούν να προσαρμόζονται στις ανάγκες όλων, ενώ στο καλάθι που υπάρχει μπροστά μπορείς να μεταφέρεις ελαφριά αντικείμενα.

Μπορείς να νοικιάσεις ποδήλατο με δύο τρόπους:

Οι χρεώσεις της υπηρεσίας ανά ώρα είναι ίδιες για όλους τους χρήστες και έχουν ως εξής:

  • Εάν έχεις Κάρτα Ποδηλάτου, οι χρεώσεις είναι:
Κόστος κτήσης κάρτας (περιλαμβάνει εγγραφή, κάρτα, 5 ώρες ποδηλασίας) €5
Χρήση ανά ώρα (πακέτα χρόνου €3-5-10-20) €1
  • Εάν δεν έχεις και κάνεις απλή εγγραφή από το website:
Εγγραφή (περιλαμβάνει εγγραφή, 3 ώρες ποδηλασίας) €3
Χρήση ανά ώρα (πακέτα χρόνου €3-5-10-20) €1

Πριν από την πρόσβαση στο σύστημα, ο χρήστης αποδέχεται τους όρους χρήσης. Για οποιαδήποτε βοήθεια σχετικά με τα Ποδήλατα του ΚΠΙΣΝ μπορείς να επικοινωνήσεις με το κέντρο τεχνικής υποστήριξης της υπηρεσίας, στο τηλέφωνο 210 3004441. Για γενικές πληροφορίες μπορείς να επικοινωνήσεις με το τηλεφωνικό κέντρο του ΚΠΙΣΝ στο 216 8091000.